Södertäljejourernas logga
GÖR SKILLNAD

Gör skillnad

BLI VOLONTÄR

underrubrik

Södertäljejourernas hjärta är de ideellt engagerade volontärerna. Tack vare våra volontärer som engagerar sig kan vi nå ut till många fler människor. Volontärerna är jourernas kapital, investering och framtid.


Vill du påverka, göra skillnad, få nya erfarenheter och engagera dig tillsammans med andra som brinner för samma saker som du? I Södertäljejourerna finns det olika uppdrag beroende på jourverksamhet. Till exempel kan du i Juventas ungdomsjour bli stödchattare och stötta ungdomar via chatten. Du kan också bli storasyskon åt en yngre person där ni träffas ca 2 ggr/månaden och hittar på olika aktiviteter som stärker och motiverar den yngre. I Brottsofferjouren kan du bidra till att stötta brottsutsatta genom samtal eller vittnesstöd, hos Kvinnojouren kan du b.la. stötta kvinnor som direkt eller indirekt varit utsatta för våld.


Vi utbildar nya volontärer varje termin, tveka inte att höra av dig för att veta mer om när nästa utbildningstillfälle är eller om du har några funderingar kring volontärskapet.

 
 
 
Brottsofferjouren
Juventas ungdomsjour
Kvinnojouren Annfrid
Jag önskar få mer information om alla jourer
 
http://sodertaljejourerna.se/bli-medlem.html
Är redan medlem
 
 

JAG VILL BLI VOLONTÄR